Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Abercrombie & Fitch-aktien dykker på trods af godt regnskab

28/8 14:39

Den amerikanske tøjkæde Abercrombie & Fitch har for sjette kvartal i træk slået analytikernes forventninger til butikskædens salg.

Investorerne havde dog tilsyneladende sat næsen op efter mere, da aktien sendes ned med næsten 10 pct. i formarkedet.

Det skriver Bloomberg News i forbindelse med Abercrombie & Fitchs regnskab for andet kvartal.

Fran Horowitz, administrerende direktør i Abercrombie & Fitch, kalder selv regnskabet for stærkt, hvor forventningerne også hæves til resten af året.

- Vi er på rette spor og har tillid til vores mål om at levere holdbar og rentabel vækst i år, samtidig med at vi foretager strategiske, langsigtede investeringer på tværs af marketing, digital og teknologi og butikker for at muliggøre fremtidig vækst, siger Fran Horowitz i regnskabet.

Det sammenlignelige salg steg i perioden med 18 pct. i forhold til året forinden. Et pænt stykke over analytikernes forventning på 15 pct.

I formarkedet falder aktien med hele 9,5 pct. Det sker efter en lang periode med opsving for aktien, som i år til dato er oppe med 83,2 pct.

Forud for offentliggørelsen af regnskabet steg aktien tirsdag 0,9 pct. til 166,61 dollar.

.\\˙ MarketWire