Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Champions League og koncerter giver Parken flere penge i kassen

28/8 15:44

Der har været gang i nationalarenaen i årets første seks måneder, og det kan mærkes på omsætningen hos Parken Sport & Entertainment.

Det viser halvårsregnskabet for selskabet bag FC København og Lalandia onsdag, som viser fremgang fra samme periode sidste år på trods af skuffende sportslige resultater for FC København.

- Selvom det desværre ikke lykkedes at vinde det danske mesterskab i denne omgang, står vi nu alligevel med et flot halvårsregnskab, der vidner om en stabil og solid forretning, siger bestyrelsesformand i Parken, Henrik Møgelmose, i forbindelse med regnskabet.

Parken lagde i årets første seks måneder hus til 12 fodboldkampe herunder en Champions League 1/8-delsfinale samt fem koncerter fordelt mellem Metallica og Minds of 99.

Samtidig oplevede feriecentret og badelandet Lalandia en stigning i antallet af overnatninger, som endte på 975.000 på tværs de tre lokationer.

Samlet set lander Parkens omsætning på 633,1 mio. for halvåret. En stigning fra 530,4 mio. kr. for samme periode året forinden.

Af det stod Lalandia for 369,2 mio. kr., mens FC Københavns omsætning lød på 237,3 mio. kr.

Resultat før skat ender på 38,8 mio. kr. fra 26,2 for samme halvår i 2023.

Parken fastholder i regnskabet forventningerne til resten af året, som lyder på en omsætning på 1,4-1,5 mia. kr. samt et resultat før skat på 250-300 mio. kr.

Parken-aktien stiger onsdag 0,9 pct. til 117 kr.

.\\˙ MarketWire