Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens obligationer: Renter faldt lidt tilbage før Nvidia-regnskab og vigtige nøgletal

28/8 17:06

På en dag uden vigtige nøgletal i programmet svingede renterne på det danske obligationsmarked onsdag inden for et snævert interval.

Det var også en handelssession, der var præget af afventende markedsdeltagere forud for regnskabet fra den amerikanske techgigant Nvidia, der lander efter børslukketid i USA.

Det er en begivenhed, der har potentiale til at smitte bredt af på finansmarkedet - og dermed også på renteudviklingen, hvis regnskabet skaber turbulens på aktiemarkedet.

Herhjemme endte renten på den tiårige danske statsobligation onsdag i 2,21 pct. efter et fald på 3 basispoint. I løbet af dagen svingede renten på papiret imellem 2,19 og 2,25 pct.

Mens onsdagens makrokalender var en tynd kop te, så kan investorerne torsdag se frem til spanske og tyske tal for udviklingen i forbrugerpriserne i august.

De kan give et fingerpeg om, hvad det samlede inflationstal for hele eurozonen vil vise på fredag.

Den tyske inflation ventes i august at være aftaget til 2,1 pct. fra 2,3 pct. måneden før, viser et estimat fra Bloomberg News.

Torsdag byder også på den anden opgørelse i USA af BNP-rapporten for andet kvartal.

Første opgørelse viste en vækst på 2,8 pct., og det tal ventes bekræftet i torsdagens reviderede rapport.

Fra USA kommer der torsdag også den ugentlige opgørelse af nytilmeldte ledige, hvor sidste uges tal på 232.000 ventes fastholdt.

.\\˙ MarketWire