Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Olbigationer/middag: Inflationstal sender renten ned - flere nøgletal i vente

29/8 12:21

Renten tog torsdag formiddag et dyk, da der landede inflationstal fra den folkerige tyske delstat, Nordrhein-Westfalen, hvor inflationen i august aftog klart.

Renten på den danske tiårige statsobligation reagerede prompte med et fald - fra 2,24 pct. til 2,20 pct.

Torsdag middag ligger renten i 2,19 pct., hvilket er 2 basispoint lavere end onsdag.

Men der er mere at komme efter - det samlede tyske inflationstal kommer klokken 14 og ventes at vise et fald i inflationen til 2,1 pct. i august fra 2,3 pct. i juli. Men med formiddagens tal fra delstaterne kan noget tyde på, at tallet kan lande lavere end ventet. Tallet er med til at veje op for den samlede opgørelse for eurozonen fredag formiddag.

Ud på eftermiddagen skifter fokus til USA, hvor der venter en opgørelse af væksten i andet kvartal og de ugentlige ledighedstal, men også tal for både de igangværende bolighandler og engroslagrene.

Og fredag ligger fokus på den amerikanske inflation, der kan være med til at sætte en endelig streg under en amerikansk rentenedsættelse på rentemødet hos Federal Reserve den 17. og 18. september.

.\\˙ MarketWire