Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pandora-aktien lukker ugen rekordhøjt efter 12 dages optur

30/8 17:18

Pandora-aktien har nu været gennem 12 handelsdage i træk med rene plusser. Fredag lukkede aktien rekordhøjt i 1181 kr.

Ifølge senioranalytiker i Sydbank Søren Løntoft Hansen skal det stærke momentum i Pandora-aktien ses i lyset af selskabets regnskab, som kom tidligere på måneden, hvor smykkevirksomheden satte rekord i omsætningen i andet kvartal og overgik analytikernes forventninger.

- Når man annoncerer det regnskab, som Pandora gjorde, hvor man opjusterer forventningerne, og hvor man som virksomhed manøvrerer så godt gennem et retailmarked, som generelt har det svært - et marked, hvor mange andre virksomheder oplever dæmpet forbrugslyst - så synes jeg egentlig, det er en fair stigning, siger Søren Løntoft-Hansen til MarketWire.

- Men det hører da til sjældenhederne, at vi ser stigninger 12 dage i træk, fortsætter han.

Kan Pandora holde sit vækstmomentum over den kommende periode, så er der grobund for investorerne til at tro på yderligere stigninger, siger Søren Løntoft Hansen.

- Men det afhænger selvfølgelig også af, hvordan retailmarkedet og smykkemarkedet udvikler sig, når vi kigger fremad.

Fredag steg Pandora-aktien med 0,6 pct. til 1181 kr. - og de 12. dage med uafbrudt fremgang har løftet aktien fra 1060,50 kr. eller med 11,4 pct.

I 2024 er aktien dermed steget med 28,5 pct. inklusive udbytte.

.\\˙ MarketWire