Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jyske Finans styrker positionen med køb af portefølje hos Opendo

4/9 10:50

Jyske Finans, som er en del af Jyske Bank-koncernen, styrker positionen på leasingmarkedet med overtagelse af en portefølje fra Opendo.

Transaktionen omfatter Opendos privatleasing- og fleetmanagement billeasing portefølje, skriver Jyske Bank i en pressemeddelelse.

Købet sker med forbehold for endelig godkendelse hos konkurrencemyndighederne.

- Med købet styrker vi vores position og sikrer, at Jyske Finans kan fastholde en omkostningseffektiv administration og indkøbsstyrke til fordel for kunderne - heriblandt de mange Opendo-kunder, som vi glæder os til at byde velkommen, siger direktør i Jyske Finans Allan Mortensen i meddelelsen.

Jyske Finans overtager ligeledes en række nøglemedarbejdere hos Opendo.

Opendo vil fremadrettet fokusere forretningen på administration af partnerpengeinstitutternes leasingaktiviteter samt på fortsat at udvide partnerkredsen.

- Vi har siden etableringen af Opendo haft en stor vækst i såvel antallet af partnerpengeinstitutter som de samlede leasingaktiviteter. Vores partnere har i høj grad taget leasing ind som et vigtigt område i rådgivningen af deres erhvervskunder, siger direktør i Opendo Jacob Christensen i meddelelsen.

Ved udgangen af 2024 vil Opendo have en leasingportefølje, der nærmer sig 4 mia. kr.

- Det ønsker vi i Opendo at fokusere på og sikre, at Opendo kan understøtte den fortsatte vækst hos de nuværende partnere samt tiltrække nye partnere. Derfor er vi også glade for, at det er lykkedes at lave denne aftale med Jyske Finans, der gør, at Opendos nuværende privatleasing og fleetmanagement billeasing portefølje kommer i gode hænder, siger Jacob Christensen.

Opendo blev stiftet i 2020 af en række danske pengeinstitutter, og Jyske Bank indtrådte i ejerkredsen i maj 2022.

.\\˙ MarketWire