Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Siemens Gamesa sender problemfyldt mølle tilbage på udvalgte markeder

5/9 11:32

Vindmølleproducenten Siemens Gamesa bringer sin 4.X landmølleplatform tilbage på markedet, men salget vil i første omgang "være beskedent".

Det oplyser vindmølleproducenten, der er en del af Siemens Energy, til Recharge News.

Salget af møller på selskabets 4.X- og 5.X-platforme blev indstillet sidste år, efter at der opstod tekniske problemer, der siden har givet blodrøde tal i regnskaberne hos Siemens Gamesa.

I august oplyste administrerende direktør Christian Bruch fra Siemens Energy, at selskabet ventede at byde ind med møller fra 4.x-platformen i budrunder i Europa ved udgangen af september.

- Vi holder os til vores annoncerede tidsplan og går tilbage til salgsaktiviteter med vores turbine 4.X. Salget vil dog være beskedent i begyndelsen, da vi fokuserer på udvalgte markeder. At opnå økonomisk succes er fortsat vores højeste prioritet, skriver Siemens Gamesa i en udtalelse til Recharge.

Link til original artikel (abonnement): https://www.rechargenews.com/wind/siemens-gamesa-returns-troubled-4-x-wind-turbine-to-market-with-modest-sales/2-1-1704626

.\\˙ MarketWire