Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/middag: Renten stiger en my frem mod amerikanske data for vækst og job

5/9 11:47

Bekymringen for en afmatning i den amerikanske økonomi tager fokus frem mod den vigtige jobrapport fredag.

Den forrige jobrapport var den svageste i tre år, da den viste en uventet stigning i arbejdsløsheden og en væsentligt ringere jobskabelse i USA i juli. Det sendte for en måned siden renterne nedad - og udløste en rød tornado på aktiemarkederne globalt.

Torsdag middag ånder alt fred og ro. Den toneangivende danske statsobligation ligger i en rente på 2,17 pct., hvilket er 1 basispoint højere end onsdag, hvor renten faldt 5 basispoint.

Dagens jobtal er den såkaldte ADP-rapport for det private jobmarked i USA. Her ventes en jobskabelse på 145.000 i august mod 122.000 i juli.

- Uroen på de finansielle markeder og bekymringen for væksttempoet i USA stjæler foreløbig opmærksomheden. Op til fredagens jobrapport er der lidt ekstra fokus på ansøgninger om dagpenge, jobindekset i servicesektoren og ADP's gæt på den private jobvækst, skriver Jyske Bank i en kommentar.

Også det amerikanske ISM serviceindeks offentliggøres torsdag eftermiddag. Her kan den amerikanske servicesektor give et prej om vækst eller det modsatte i økonomien.

Der er ventet et indeks på 51,4 i august, som det også var tilfældet i juli.

.\\˙ MarketWire