Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ISS/SEB: Yderst attraktivt forhold mellem risiko af afkast

5/9 12:51

Aktien i servicekoncernen ISS ligger torsdag helt fremme i feltet af stigende aktier i danske eliteindeks.

En stigning på 1,8 pct. til ISS bliver ved 12.45-tiden kun overgået af Ørsted med et plus på 4,1 pct., mens C25-indekset i øvrigt falder 0,3 pct.

Den positive stemning om ISS-aktien kan meget vel skyldes, at SEB er ude at "highlighte" ISS-aktien, som finanshuset vurderer tilbyder et "yderst attraktivt" forhold mellem risiko og afkast.

Det fremgår af en middagsberetning fra Sydbank, som har kigget nærmere på budskabet i notatet fra SEB.

ISS er en af de mest shortede aktier på det danske aktiemarked, men SEB vurderer, at hedgefondenes short-argumenter er forældede eller misforstået.

- Næste store "trigger" vil være afklaringen med Deutsche Telekom, og SEB forventer ved et positivt udfald, hvilket er deres base case, et stort short squeeze baseret på, at mange long-only investorer afventer afgørelsen for at købe ind i casen, skriver Sydbank i sin middagskommentar.

Et short squeeze opstår, når investorer, der har spekuleret i kursfald, bliver ramt af en stigende aktiekurs - og potentielt kan blive tvunget ud af deres positioner.

SEB har anbefalingen "køb" for ISS-aktien med et kursmål på 180 kr., fremgår det af Bloomberg News.

.\\˙ MarketWire