Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med eksportfald, amerikansk gæld og presset bilindustri

23/9 07:00

BØRSEN

EUROPÆISK VÆKST ER I SYDEUROPA – NORDPÅ STÅR DET BOMSTILLE

Eksporten til de nære markederne, Tyskland og Sverige, falder, mens den stiger til Sydeuropa. Grækenland har stået stille i 20 år, men lige nu boomer det. DI betegner vækstforskelle mellem syd og nord som slående. (Forside, side 6-7)

OPGØR VENTER USA’S FORUROLIGENDE GÆLD GÆLD

Der er en grænse for, hvor meget gæld USA kan bære rundt på. Men økonomerne ved ikke, hvor grænsen går. Indtil videre er investorerne rolige. (Side 12-13)

ROCKWOOL BLANDT EUROPÆISKE AKTIER DER IFØLGE CITI VIL STIKKE AF

Flere forhold kan give medvind til særligt cykliske aktier. Citi har plukket 37 af slagsen – heriblandt danske Rockwool. (Side 14)

NYE KURSFALD RAMMER BILAKTIER

En nedjustering fra Mercedes har føjet et nyt lag af bekymring til den i forvejen pressede bilindustri i Europa. Det fik fredag investorerne til at sælge ud af de europæiske bilaktier. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

NYE TAL VARSLER MARKANT STIGNING I FØRTIDSPENSIONER DE KOMMENDE ÅRTIER

Mange danskere frygter, at de ikke kan holde til at arbejde frem til den stigende pensionsalder. Derfor er der udsigt til flere på førtidspension fremadrettet - fra de nuværende 17 procent til 29 procent i 2025. (Forside, side 4-5)

NY SKYGGEFLÅDE SEJLER SANKTIONSRAMT RUSSISK GAS FRA ARKTISK PRESTIGEANLÆG

Ruslands største naturgasanlæg blev ramt af sanktioner, endnu før det begyndte produktionen. Udrangerede tankskibe, der forfalsker deres lokation, sejler nu den russiske naturgas ud til købere. "Det er desperate tider," siger ekspert. (Side 12)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

AHLSELL RYKKER TIL KØBENHAVN OG ÅBNER LANDETS STØRSTE HÅNDVÆRKERBUTIK

Den nordiske milliardkoncern Ahlsell, der opkøbte Sanistål, fortsætter sit indtog i Danmark med et erklæret mål om at blive førende herhjemme. (Side 21)

.\\˙ MarketWire