Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Unibrew bør opjustere konservative forventninger spår Danske Bank

17/10 13:16

Royal Unibrews forventninger for 2024 er fortsat for konservative, og det bør give anledning til en opjustering i det kommende regnskab, skriver Danske Bank i et analysenotat torsdag.

- Vi forventer at se et stærkt kvartal fra Royal Unibrew ud fra et omsætningsperspektiv, drevet af det fine vejr i Nordeuropa og et fortsat stærkt dansk marked, skriver analytiker André Thormann i notatet.

Samtidig tror Danske Bank på forbedringer i bryggeriets bruttomargin efter en tid med lavere råvarepriser og højere ølpriser. Det bør ifølge Danske Bank give en organisk salgsvækst for kvartalet på 7,8 pct. mod konsensus på 6,9 pct. ifølge estimater i notatet.

For hele året venter Danske Bank et driftsresultat (EBIT) på 2043 mio. kr mod Unibrews egen guidance i niveauet 1950-2025 mio. kr.

I analysenotatet fastholder Danske Bank sin anbefaling "køb" for Unibrew-aktien og løfter samtidig kursmålet en smule til 620 kr. fra 600 kr.

Royal Unibrews regnskab for tredje kvartal ventes at lande 12. november.

Aktien stiger torsdag 2,4 pct. til 560 kr. I 2024 er Unibrew steget 24 pct., mens den anden bryggeriaktie i det danske eliteindeks, C25, Carlsberg er faldet 6 pct.

.\\˙ MarketWire