Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tivoli sparker gang i Halloween med corona som blind makker

1/10 07:00

Tivoli er i gang med lidt af en gyser på flere planer. Lige om lidt slår forlystelseshaven dørene op for Haloweensæsonen 2020, hvor der er garanti for skræk og monstre i lange baner - og på den længere bane ser Tivoli frem mod et underskud i år på 150-200 mio. kr.

Det er den virkelighed, som Tivolis nye direktør, Susanne Mørch Koch, må se i øjnene. Hun afløste den forhenværende direktør, Lars Liebst, for et par måneder siden - og hele hendes "Tivoli-liv" har været præget af covid-19.

- Man kan sige, at corona er med som blind makker. Men i forhold til starten af sommersæsonen har vi allerede tænkt corona ind i den Halloween, siger direktøren i et interview med Ritzau Finans.

- Man kan sagtens have det sjovt og trygt på trods af corona. Og vi har tællere på ved indgangen, kontrollanter i haven, vi holder afstand, har "spritstationer" rundt om i haven, og videoovervågning så vi hurtigt kan se, om der er opstået et hotspot med for mange mennesker, siger Susanne Mørch Koch.

I forbindelse med corona har Tivoli set på, om man kan få gæsterne i haven til at udnytte den plads, der er i haven, bedre. Og det betyder et nyt tiltag i år.

- Vi har set på, om der er steder, hvor gæsterne ikke kommer så tit. Og i den forbindelse har vi lavet en kirkegård med levende monstre ud mod H.C. Andersens Boulevard. Vi gør det for at udnytte den plads, som vi har, siger direktøren.

Sæsonen for Haloween starter den 9. oktober og slutter den 1. november.

/ritzau/FINANS