Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian Nordic overvejer at sælge coronavaccine-kandidat - NY

18/6 16:39

Bavarian Nordic overvejer at sælge det, der beskrives som den mest lovende kandidat til en danskudviklet covid-19-vaccine.

Det skriver Finans.

- Jeg kan bekræfte, at det er kritisk, at vi opnår funding snarest. Skulle dette vise sig ikke at blive tilfældet, er vi nødt til at kigge på alternative muligheder. I yderste konsekvens må vi overveje, om vi er de rigtige ejere af dette fantastiske aktiv i Danmark, siger Rolf Sass Sørensen, chef for investor relations hos Bavarian Nordic, til Finans.

Bavarian Nordic har i flere måneder arbejdet på at skaffe finansiering til at gennemføre en række dyre fase 3-forsøg på mennesker.

Tilbage i marts fortalte sundhedsminister Magnus Heunicke (S), at den danske regering undersøgte mulighederne for en statslig investering i vaccinen, heriblandt de juridiske aspekter.

Efterfølgende har regeringen og Bavarian Nordic været i dialog, bekræfter Rolf Sass Sørensen.

- Men den positive dialog er ikke nok. Vi mangler nogle bindene tilsagn fra den danske regering for at kunne komme videre i udviklingen med vaccinen, siger han.

/ritzau/FINANS