Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med FLSmidth og Simcorp

2/8 06:32

BØRSEN

REALKREDITLÅN ER ET SÆRSYN I BILLIGE BYER

Erhvervsministeren har foreslået statsgaranti på realkreditlån i byer med kvadratmeterpriser på under 8000 kr. I landets billigste postnummer, 4960 Holeby, har kun hver tredje boligkøber brugt realkreditlån i 2020. (Forside, side 6-7)

EKSTREM EU-TEST RAMMER IKKE BANKERS UDBYTTE

Finanstilsynet har ikke tænkt sig at begrænse bankernes udbyttebetaling efter meget hård europæisk stresstest. (Side 2)

FLS VALGT SOM RÅDGIVER PÅ TO STORE LITIUMPROJEKTER I USA OG FINLAND

FLSmidth har mange års erfaring inden for litiumudvinding, der er et vigtigt råstof i blandt andet batteriproduktion til elbiler. (Side 8)

EU-LEDER ÅBNER FOR AT LØSNE BUDGETKRAV

EU’s økonomikommissær ser behov for at “forny” budgetreglerne. En debat, der vil sætte Danmarks sparebande under pres. (Side 12-13)

STRATEGER: DYSTER AFKASTUDSIGT FOR UDVIKLINGSLANDENE EFTER KURSTÆSK

Aktiemarkederne i udviklingslandene er kommet under pres, efter at stigende deltasmittetal og frygt for kinesisk regulering af erhvervslivet har udløst store kursfald. (Side 14-15)

BERLINGSKE BUSINESS

TECHGIGANTERNE ER UNDER VOKSENDE PRES FRA BÅDE USA OG EU

De store teknologigiganter er under intenst og voksende både politisk og regulatorisk pres. Politikere verden over med villighed til at trække i nødbremsen bliver flere og flere. Der kæmpes nu på alle fronter, og samtidig optrappes den interne kamp giganterne imellem (Forside, side 8-9)

LYSE UDSIGTER FOR EN AF DANSK ØKONOMIS VÆKSTMOTORER

Genåbningen i de vestlige lande giver historisk høje vækstrater, der understreger, at eksperimentet med at holde økonomierne flydende i en historisk nedlukning et langt stykke ad vejen er lykkedes. Eksportvirksomheder har lyse udsigter på de traditionelle hovedmarkeder, men nye markeder vil hænge i coronadyndet. (Side 3)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

FLERE KONTANTER ER I OMLØB I SAMFUNDET

Mængden af kontanter er steget med 9 mia. kr. under coronakrisen, selv om danskerne har hævet 5 mia. kr. mindre i bankerne. (forside, side 6-7)

ANGST FOR VIRUS SKABER MULIGHEDER PÅ FINANSMARKEDERNE

Der er gået alt for meget corona i finansmarkedet, mener flere storbanker. (Side 8-9)

SIMCORP HÅBER PÅ ET NORMALT 2021

Coronaen har forhindret softwareproducenten Simcorp i at holde vigtige møder med nuværende og potentielle kunder. Det er skidt for væksten. Efter førstekvartalsregnskabet i maj ventede selskabet en normalisering i løbet af i år. Spørgsmålet er, om den forventning stadig holder. (Side 10-11)

/ritzau/FINANS