Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Parken Sport overvejer salg ejendomme i Parken og Lalandia

18/1 14:40

Det danske nationalstadion, Parken, og Lalandias hovedbygninger i Rødby og Billund kan være på vej på nye hænder.

Bestyrelsen for den nuværende ejer, Parken Sport & Entertainment, har nemlig besluttet at afsøge mulighederne for et helt eller delvist frasalg af koncernens ejendomsportefølje.

Driftsaktiviteterne bestående af Parken stadion, F.C. København samt Lalandia i Rødby og Billund vil dog ikke blive berørt af et eventuelt frasalg af hele eller dele af ejendomsporteføljen, men vil fortsat forblive i Parken Sport & Entertainment A/S koncernen.

- I forbindelse med den igangværende udskilning af selskaberne, som vi løbende har meldt ud, står vi nu i en situation, hvor det giver rigtigt god mening at afsøge et helt eller delvist frasalg af vores ejendomme i Parken og Lalandia, som alle er meget attraktive for investorer eller partnere.

- Ender processen med et salg, vil det resultere i en betydelig styrkelse af vores kapitalgrundlag og skabe nye muligheder i forhold til udviklingen af vores aktiviteter i F.C. København og Lalandia, siger Parken Sports bestyrelsesformand, Allan L. Agerholm i en meddelelse.

Selskabet oplyste den 10. december, at det som led i den igangværende omstrukturering, hvor de pågældende aktiver ville bliver udskillet, ville blive indgået lejekontrakter mellem de enkelte ejendomsselskaber og driftsselskaberne.

Et eventuelt frasalg af dele af ejendomsporteføljen vil således ske med Parken Sport & Entertainment-koncernen som lejer af de eventuelt frasolgte ejendomme.

Mulighederne for et eventuelt frasalg vil i den kommende periode blive afdækket gennem en struktureret salgsproces. Det understreges dog, at der ikke er sikkerhed for, at et helt eller delvist frasalg af ejendomsporteføljen vil blive gennemført.

.\\˙ MarketWire