Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GN Hearing/CEO: Nye produkter tager tid at få op i kadence

10/2 08:39

GN Hearing har travlt ved affyringsrampen i 2022, hvor i hvert fald fire store lanceringer er på tapetet.

Det betyder også, at langt størstedelen af den organiske vækst på 5-10 pct. og den driftsmargin på cirka 14 pct., som selskabet i torsdagens årsregnskab har stillet i udsigt, vil lande i den sidste del af året.

To af lanceringerne er allerede faldet i denne uge, hvor GN Hearing har løftet sløret for fusionsproduktet Jabra Enhance Plus, der skulle have været lanceret allerede sidste år, men også en behind the ear-udgave (BTE) af topproduktet Resound One.

Og der er mere i vente i år.

- Vi mangler stadig en in the ear-formfaktor (ITE) for Resound One for at fuldende familien, og vi kommer også med en ny produktplatform, siger Gitte Pugholm Aabo, der er administrerende direktør hos GN Hearing, til MarketWire.

- De to produkter, der lige er annonceret, kommer på markedet i slutningen af februar, og inden de rigtigt får fat, er vi inde i andet kvartal, og samtidig er der store omkostninger forbundet med lanceringerne. Derfor vil vi have lave vækstrater i starten af året, og i andet halvår vil vi se høje encifrede vækstrater og en EBITA-margin, der er tættere på de 20 pct., der er vores forventninger på mellemlang sigt, fortsætter hun.

.\\˙ MarketWire