Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ProInvestor Sverige aktietävling börjar nu !


50273 MaxProfit 23/12 2011 17:15
2
Oversigt


I skal da ikke snydes for en invite :−)

Äntligen har du nu möjlighet att registrera dig, samt bjuda in alla dina vänner till en av tidernas största aktietävlingen.

Du kan antingen skapa en eller flera portföljer och du kan via Facebook både publicera dina framgångar och bjuda in dina vänner. Om du inte redan har en profil hos ProInvestor kan du givetvis skapa detta utan kostnad omgående. Att delta i tävlingen är givetvis också gratis och det du får ut är både kunskap men också en chans att bli den lyckliga vinnaren av 25 000 SEK i tävlingsomgången som löper mellan 1 januari till den 31 mars.

Vi på ProInvestor vill ge dig denna chansen för att sprida vår passion till aktier som du antingen delar, eller förhoppningsvis kommer att bli en del av efter att ha kämpat i tävlingen. Viktigt att komma ihåg är du handla med fiktiva (inte riktiga) pengar och därmed kan testa vingarna för att nå bästa möjliga avkastning helt utan risk. Vidare är det viktigt att du registrerar dig inom kort om du vill maximera din chans att vinna då det endast går att sälja aktier efter den 2 januari klockan 09.05, så logga in och köp direkt!

Desto fler vi blir desto roligare blir det, så tack för att du också vill vara med och vinna!

http://eepurl.com/h1b1o

Med vänliga hälsningar

Andreas Rasmussen, VD ProInvestor Sverige




24/12 2011 12:00 MaxProfit 150286




Direkte tilmelding her !

http://www.proinvestor.se/aktietaevling



24/12 2011 15:53 Polaris 150292




Kanon at man kan prøve at handle med alle S30 aktierne ! Det har jag sku aldrig gjort mig i før...

P



TRÅDOVERSIGT