Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ISDA omstøder sig selv: Græsk default er nu en....default ;(


54196 sober 10/3 2012 19:39
0
Oversigt

De femten mega store banker og kapitalforvaltere i bestyrelsen i ISDA brugte fredag aften og nat ( ALT FOR ) mange timer på at omstøde sig selv: CDSer skal dække, når eller hvis en kreditor ikke kan eller vil betale.

Men det burde aldrig være kommet så langt ud, de har ikke ligefrem øget tilliden til finanssektorens mange produkter. Det er beskæmmende, at bestyrelsen udelukkende består af de største aktører på markedet. Så meget for GOOD GOVERNANCE! PINLIGT!

På græsk statsgæld alene er der CDSer på et beløb, svarende til SEKS GANGE VÆRDIEN AF DANSKE BANK. Da mange både har solgt og købt, skal der dog nok "kun" afregnes netto et beløb på EN HALV DANSKE BANK ( eller fire gange værdien af JYSKE BANK ).







10/3 2012 20:15 Soelvinvestor 054199



Jim Rickards plejer vist at sige, at det "gross" og ikke "net" der betyder noget. Det bliver interessant at se hvilke banker der bliver ramt af ISDAs beslutning.



10/3 2012 23:48 Conner 054201



De har vel siddet og vejet for og imod. Hvad taber VI, og hvad sker der hvis .....

De er vel blevet enige om, at ved erklære en default, så taber DE mindst.



TRÅDOVERSIGT