Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ipo analyse - Donkey Republic


93490 Helge Larsen/PI-redaktør 13/5 2021 10:45
2
Oversigt

Analysen er udarbejdet af AE Investment Research

Introduktion til analysen

Donkey Republic er på vej på børsen, med en forretningsmodel der har fået meget opmærksom de seneste år pga. stigningen i El-løbehjul og deleøkonomi. Donkey Republic's model er dog for mit vedkommende en nyere forretningsmodel der kræver en større gennemgang for at få indsigt i potentialet i denne virksomhed. Der er mange positive "buzz-words" i denne case der rimer på grøn energi, bæredygtighed og deleøkonomi. Det er nogle ting som markedet har et stort fokus på, på nuværende tidspunkt og dermed kan nye investeringsmuligheder i dette segment være interessant at følge med i fra start. Men for at få indblik i om Donkey Republic er en IPO der kan være interessant at deltage i, vil jeg her under udarbejde en analyse der er lige så vigtig for mig som analytiker som dig som abonnent, da det er en forretningsmodel jeg har kæmpet lidt med at forstå de seneste år, efter at have set el-løbehjul flyde på gaden og høre skrækhistorier om levetiden på sådan et løbehjul i nogle tilfælde er på 2-3 måneder.

Selskabet børsnoteres til en markedsværdi på ca. 238 DKKm og en Enterprise value på ca. 160 DKKm. Formålet med denne analyse er både at forså casen, forretningsmodellen og vurdere investeringspotentialet.

Læs analysen:

https://www.andersegsvang.dk/donkey-republic-ipo-analyse/?fbclid=IwAR19IszqASEBwmp_oKicTpZCLnJCC0bYLjaeKauzMHeMJCuF-KZTuPpK6xY



TRÅDOVERSIGT