Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Demant/CEO: Returret er helt afgørende for tillidsskabelsen

1/4 11:33

Et af de meget omdiskuterede punkter vedrørende vedrørende den kommende OTC-salgskanal for høreapparater i USA er spørgsmålet om, hvorvidt der skal laves en regel om returret for forbrugerne eller ej.

I rammerne fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, Food and Drug Administration (FDA), fremgår det, at alle producenter af OTC-produkter klart skal oplyse deres politik på området, men et kræves ikke, at der faktisk er en returret.

Står det til danske Demant, som endnu står lidt på sidelinjen i forhold til deltagelse i OTC-salg, er returret dog et helt afgørende parameter i salget af høreapparater og medicinsk udstyr generelt.

- Vores holdning er helt utvetydigt, at en forbruger, der køber noget, man reelt ikke kender værdien af, før man har prøvet det - og også gerne i et stykke tid - skal have retten til at returnere det kvit og frit, siger Søren Nielsen, der er administrerende direktør hos Demant, i et interview med MarketWire i forbindelse med denne uges AAA-messe i St. Louis, Missouri.

- Det er helt afgørende. Det har det altid været i tillidsskabelsen i sektoren her. Hvis man ikke synes, at det giver den gevinst, som jeg har stillet i udsigt, så skal man selvfølgelig kunne levere det tilbage. Og så kan man se, om der er et andet produkt eller noget andet, der kan gøre en forskel, fortsætter han.

.\\˙ MarketWire