Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
20/6 10:54
af Jydsk shipping
Mcjean: Jeg tænkte vel en “kuvertberegning” af hvilke niveauer for oliepris hhv produktion, der ligger bag deres udbytteantagelse . Hvad du synes du vil dele er helt op til dig. God dag!
19/6 15:57
af Mcjean
Kan du uddybe og eksplicitere hvad du mener med "fornemmelse af realisme" har du regnet noget ud der ikke giver fornemmelse af realisme? eller fisker du efter udregninger? Jeg sælger dem gerne for 10k:-)
19/6 15:14
af Jydsk shipping
Ang Bluenord: Jeg har også fulgt udmelding om udbyttet. Har I forsøgt at sætte regnestykket op med oliepris, produktion og udbyttet for at få lidt nærmere fornemmelse af realismen i det?
18/6 07:48
af Mcjean
Gasprisen er i øvrigt steget 25% kan den holde sig der eller stige yderligere så bliver det endnu vildere!
18/6 07:45
af Mcjean
De skal først have gang i TYRA igen, det driller, men de regner med 50+ inden udgangen af året og et samlet udbytte på ca, 500 nkr i 25-26, måske lidt lavere eller lidt ind i 27 nu, grundet vanskelighederne i TYRA. Men ja det er ca. 40% i årlig udbytte og med en stigende kurs må vi formode, den klart bedste udbytteaktie i EU vil jeg tro.
17/6 22:10
af Victorb
Er der nogle der har gjort sig nogle tanker om hvorhvidt det er muligt, at nå over de 50.000 tynder om dagen i år? For hvis de holder deres guidance, samt leverer udbytte i år, så er dette vel en nobrainer? (BNOR)
17/6 16:47
af Jazzz
Nice!
17/6 10:13
af Mcjean
BNOR (link)
14/6 11:05
af Mcjean
Olieprisen er spået til 150$ da brøndene hele tiden decliner og ingen nye brønde bores. Verden vil skrige efter olie og gas, især når det går op for den at den grønne omstilling langtfra er grøn og slet ikke er konkurrencedygtig, så dem der takker nej og vil pudse deres glorie kommer til at leve i et u-land om få år, et eller andet sted i Europa, hvor energien vil koste kassen og skal subsidieres og regningen den ender hos forbrugeren, som er en slave af statens magtmonopol forvaltet af idioter.
14/6 10:59
af Mcjean
Forklar venligst politikerne det. Det er godt at positionere sig i olie og gasaktier smallcap, mange selskaber har mange flere kontanter end kursen er værd. ETF'erne dækker og omfavner ikke disse oliemyg og de vil få et boom sjældent set. Du skal dog huske at være opmærksom på mange selskaber trænger emissioner for at starte op igen, så det er fornuftigt at gå "lidt ind" så man er sikker på at kunne deltage i emissionen og så give den gas der.
14/6 10:54
af Mcjean
Vesten forstår slet ikke hvad der rammer dem. En AI computercentral siges at bruge ligeså meget energi som Phonix indbyggerantal tilsammen dvs 3-4 mill. indbyggere. Når NOVO, Mærsk, den danske stats forvaltningsorgan, efterretningstjenesterne og mange andre skal have disse "centraler" så vil strømmen være ikke-eksisterende for den alm. dansker, derfor er det vigtigt at have gas, og olie og atomkraft i et lands energiplan, alt andet er et selvmål og = u-landsstatus, udviklingen vil gå hurtigt.
14/6 09:51
af HenryAS
Når Fitzgabbon siger "Vi er tydeligvis ikke klar, fordi mange mennesker ikke vil have nye dæmninger, mange mennesker vil ikke have vindmølleparker ved siden af ​​deres hjem," så de har formentlig indset de formidable problemer, de har i de næste 10 år.
14/6 09:50
af HenryAS
"minsin" en seriøs skribent på F.avisen forum i Norge skriver om QEC: I dag læste jeg Bill-69- Naturgas er nævnt i flere kapitler – for det bliver en del af fremtiden. Det er tydeligt, at regeringen nu har indset energiproblemet - som har været påpeget i et par år - Nu haster det!. Om 2 år vil "Hudson Power Express" (maj 2026) levere op til 1,25 GW til New York og levere omkring 20 procent af byens behov. Dette er energi, der ikke er tilgængelig i dag...
14/6 07:22
af ProInvestorNEWS
Gas wiped out by renewables as new US fossil power all but vanishes Just 67MW of once-dominant generation source enters service in first part of year, says regulator, as Joe Biden's policies spark solar boom (link)
14/6 06:48
af ProInvestorNEWS
Opec kalder tro på snarlig top i efterspørgslen efter olie for farlig (link)
13/6 23:56
af HenryAS
Ligner det samme problem som de nu har i Quebec + at de oveni købet har lovet at eksportere en masse strøm til New York om 1-2 år på grundlag af grøn energi fra vandkraft som de så måske ikke kan leverer pga øget eget forbrug og risiko for vandmangel.
13/6 23:46
af HenryAS
13/6 23:46
af HenryAS
New Zealand er også ved at ændre lovgivning så det igen bliver tilladt at hente olie og gas: "New Zealand står over for en energimangel, som truer vores elsystem og vores eksportørers konkurrenceevne. Vi har nu et presserende behov for at tiltrække yderligere investeringer i efterforskning og produktion for at holde lyset tændt, vores huse varme og erhvervslivet brummende,” sagde John Carnegie, administrerende direktør for Energy Resources Aotearoa.
11/6 05:30
af Jazzz
lovgivningen skulle iht formål adressere logistik.. denne paragraf, er åbningen.. hvorfor skulle de nævne noget om infrastruktur og logistik, hvis ikke trenden peger mod udvinding.. og ja, det kommer til at tage laang tid igen igen.. men kursen kommer i vejret, hvis det godkendes på trods. Og så kan man jo beslutte at sælge eller blive tiden ud..
11/6 05:28
af Jazzz
Som jeg ser det, er der meget taktik i det han gør.. skyder en genvej via de indfødte, som du siger og de rettigheder de har. Samtidigt med, at han laver projekter, der måske ikke virker, men som passer ind regeringens plan om noget grønt. Så har de en god undskyldning for at godkende udvinding, som en pakke, med noget grønt og noget indfødt..
10/6 18:52
af Rasbom
Ja jeg føler mig ærligtalt også lidt rundtosset. Derfor ville det være godt med en melding fra QEC. Hvor er vi og hvordan ser de vejen frem.
10/6 17:59
af Mcjean
Der er dog en anden ting jeg ikke helt forstår, for jeg synes han sagde da han var i Oslo at de havde ansøgt om et projekt og en anden ting er selve transporten, der skal jo først bygges pipeline. Det er en værre rodebutik og helt forståeligt at aktionærer er noget rundtosset!
10/6 17:57
af Mcjean
Han går efter udvinding med hans patenterede C02 lagring. Tror du det virker? næppe! Men noget som der ikke tales om er de "indfødtes" rettigheder til udvinding, det er langt mere interessant. Hvis Qec har opbakning blandt de "indfødte" så har de så vidt jeg forstår krav på udvinding da det står i forfatningen at de har lov til udvinding på egen jord. Måske staten er presset op i et hjørne grundet det samarbejde Qec har med "the originals".
10/6 17:37
af Rasbom
Hvad tænker i, mon ikke Binnion kommer med en melding i løbet af ugen ang hvordan de forholder sig til den nye lovgivning. Vi må jo ligesom vide om vi går efter erstatning, udvinding eller evt C02 lagring
9/6 17:09
af Jaxen95
@Rasboom Det er QUE-aktionærerne desvære vant til...Der måtte gerne snart komme nogle konkrete nyheder. Jeg tænker, at QUE nok arbejder med Qubec om et pilotprojekt, men den erstatningssag må der gerne komme mere information om.
8/6 09:35
af Jazzz
gennemsnitligt 12 mdr kursmål på BNord er 715
8/6 08:20
af Mcjean
Det er et heftigt udbytte især med tanke på at recessionen måske er nær.
8/6 08:19
af Mcjean
Kursmålet på Bnord er nu 800 fra SBN tror jeg. Men kursen burde være 1000-1500, men kommer når udbyttet starter.
8/6 08:17
af Rasbom
Tak Mcjean ang BNOR. Ang QEC så er det ikke til at holde ud hvis vi igen skal gennem en ørkenvandring.....
8/6 08:17
af Mcjean
Med masser af lige ved og måske og ikke en skid vil ske, slet ikke i Lowlands. Retssagen er dog heldigvis snart, men bliver nok udskudt nogle gange så alt er som det plejer at være. Binnion er ikke aktionærernes mand, han er Quebec'ernes mand og det koster aktionærerne dyrt indtil videre.
8/6 08:13
af Mcjean
Det siges Qec ikke er blandt de 15 projekter og deres ansøgning kan jo trække ud flere år, det er normal canadisk procedure. Jeg ville strategisk gå i flæsket på dem i retssagen så aktionærerne kan få deres penge tilbage, men lader til vi skal have en ny ørkenvandring.
8/6 08:10
af Mcjean
(link) 6 min. inde CEO fra BNOR
8/6 07:47
af Rasbom
Ja vi går en spændende tid i møde som QEC investorer. Som jeg forstår det er vi garanteret erstatning, hvis ikke der bliver udvinding eller CO2 lagring. Det kan sgu da ikke gå helt galt hvis man har aktien til et par kroner eller under (-: Er der en venlig sjæl som kan skrive et par ord mere om Bluenorth. Den er gået under min rader.
7/6 23:02
af Jaxen95
angående Qec: Ja, det er stadig svært at blive klog på. På et norsk forum snakker det om, at nogle af de 150 virksomheder/projekter skal udvælges i morgen, så kan der komme en børsmelding mandag. Jeg kan forstå at CEO'en for QUC var positiv overfor lovforslag...time will tell. Kursen får nok en over nakken mandag, hvis der ikke er nyheder,
7/6 23:00
af Jazzz
… har købt op i Bluenorth.. og de kører tilsyneladende efter planen. Så, som du siger, ren gavebod ligner det.
7/6 22:59
af Jazzz
QEC.. har ikke kunnet finde andet end det jeg skrev under Aktiesnakken chat.. men de åbner tilsyneladende op for en model der inkluderer gas.. men hvordan og hvornår og infrastruktur, pipeline osv.. ihvertfald er det super spændende lige nu.
7/6 15:52
af Mcjean
Jeg kan derfor anbefale BNOR som er på den norske børs og udvinder gassen på TYRA-feltet som lige er startet op. De regner med et udbytte de næste 3 år på 550kr og det er hvad aktien står i, hvilket må siges at være en ren gavebod.
7/6 15:50
af Mcjean
Må lige, mens vi er i oliechatten og følger den spændende sag i Quebec og Canada minde om at gas er en del af pipelinen for at reducere drivhusgasser, det er ligesom ikke rigtig gået op for ret mange politikere endnu. De vil cutte kulkraftværker, hvilket bliver stort for gas og tildels olieindustrien, vi har brug for denne sektor indtil et alternativ findes for alternativet er ikke fundet og hvis elektriciteten ikke skal blive for dyr så er det et must. (link)
7/6 15:43
af Mcjean
Qec-drenge, hvad siger i? Tror i på udvinding eller erstatning.
7/6 15:42
af Mcjean
Fint
7/6 14:47
af Helge Larsen/PI-redaktør
Test...
7/5 14:39
af ProInvestorNEWS
AKER BP: Norne kutter kursmålet til NOK 310 (330), gjentar kjøp.
3/5 15:25
af ProInvestorNEWS
BW ENERGY: DNB øker kursmålet til NOK 33 (31), gjentar kjøp.
3/5 15:25
af ProInvestorNEWS
AKER BP: DNB kutter kursmålet til NOK 290 (325), gjentar kjøp.
30/4 14:34
af Helge Larsen/PI-redaktør
EQUINOR: Cowen øker kursmålet til NOK 329 (300), hjentar hold.
29/4 15:44
af ProInvestorNEWS
VÅR ENERGI: Clarksons øker kursmålet til NOK 44 (42), gjentar kjøp.
29/4 15:43
af ProInvestorNEWS
EQUINOR: Kepler øker kursmålet til NOK 370 (355), gjentar kjøp.
26/4 13:31
af ProInvestorNEWS
EQUINOR: Carnegie øker kursmålet til NOK 315 (300), gjentar hold. Goldman Sachs øker til NOK 300 (290), gjentar selg. UBS øker til NOK 275 (270), gjentar selg. Pareto øker kursmålet til NOK 270 (230), gjentar selg. ABG øker til NOK 285 (275), gjentar selg.
25/4 07:21
af ProInvestorNEWS
Equinor leverer blandet regnskab (link)
23/4 07:19
af ProInvestorNEWS
Vår Energi leverte som ventet Vår Energi leverte på linje med det analytikerne forventet. Driftsresultatet havnet på 1,05 milliarder dollar i første kvartal. (link)
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/26